05.18.16 – Технологія харчової продукції
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
18.05.04 – Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
05.18.02 – Технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних і луб’яних культур
05.05.14 – Холодильна, вакуумна та компресорна техніка, системи кондиціювання
05.14.06 – Технічна теплофізика та промислова теплоенергетика
08.00.03 — економіка та управління національним господарством
08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
08.00.05 – Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка